Raportul OMS, contrazis de o descoperire recentă! Ce se afla la Institutul de Virusologie din Wuhan?

Videoclipul apărut recent în presa internațională arată că mai multe cuști cu mii de lilieci se aflau în Institutul de Virusologie din Wuhan, locul unde se bănuiește că ar fi apărut virusul COVID-19, conform informațiilor transmise de skynews.com.au

Filmulețul realizat în 2017 chiar de către Academia de Științe din China, cu ocazia lansării noului laborator de biosiguranţă de nivel 4. Astfel, în cadrul acestuia se pot observa cuști în care sunt ținuți aproximativ 15.000 de lilieci.

Filmulețul contrazice raportul OMS

Potrivit sursei menționate, filmulețul, prin conținutul său, contrazice raportul OMS, în care nu apare nicio informație despre existența liliecilor în laboratoarele din Wuhan. Baza de date cu virusuri a Institutului de Virologie din Wuhan a fost ştearsă de pe internet începând cu 12 septembrie 2019.

Materialul dezvăluie că, de mai bine de 10 ani, echipa de cercetători coundusă de Shi Zhengli a colectat mai bine de 15.000 de mostre de liliac din China şi mai multe ţări africane, în căutarea originilor COVID-19 şi, în acelaşi timp, izolând şi caracterizând multe alte virusuri.

Shi Zhengli a susţinut că a fost victima unor hackeri, dar baza de date nu a mai fost reîncăracată pe internet sau pusă la dispoziţia niciunei agenţii de investigaţii. Amintim că experții OMS care au investigat originea virusului nici măcar nu au cerut acces la baza de date cu virusuri.

„Niciun liliac nu a fost trimis pentru analize genetice ale virusurilor colectate în teren. Nu aşa funcţionează ştiinţa. Colectăm mostre de liliac, le trimitem la laborator. Eliberăm liliecii unde i-am prins”, a scris unul dintre reprezentanții OMS, într-o postare pe Twitter din decembrie 2020.

Astfel, filmarea din interiorul laboratorului din Wuhan contrazice afirmațiile oficialului OMS. Nu este o conspiraţie să spui că în laboratorul din Wuhan au existat lilieci vii. Este un fapt, așa cum se poate vedea și în videoclipul făcut public, susține sursa menționată.

Sursă foto: Dreamstime