Rareș Bogdan susține că PNL va avea sprijinul tuturor liderilor dreptei dacă ajunge în turul doi

Rareș Bogdan a declarat că Nicolae Ciucă, președintele PNL, va avea sprijinul tuturor liderilor dreptei dacă ajunge în turul doi al alegerilor cu Marcel Ciolacu. Potrivit lui Bogdan, Ciucă va beneficia de susținerea liderilor dreptei, inclusiv Eugen Tomac, Elena Lasconi, Dacian Cioloș, Cosette Chichirău, Dragoș Tudorache, Ramona Strugariu, Dragoș Pîslaru, Dan Barna și Cătălin Drulă.

Bogdan a subliniat că românii nu vor lăsa țara pe mâna urmașilor lui Ion Iliescu și a afirmat că este convins de acest sprijin.

”Românii nu vor lăsa România pe mâna urmaşilor lui Ionel Iliescu niciodată. Atunci când ajunge în turul doi cu Marcel Ciolacu, sunt absolut convins că în spatele lui Nicolae Ciucă se vor pune toţi liderii dreptei, de la Eugen Tomac la Elena Lasconi, de la Dacian Cioloş, la Cosette Chichirău şi de la Dragoş Tudorache şi Ramona Strugariu sau Dragoş Pîslaru până la Dan Barna, inclusiv domnul Drulă”, a spus prim-vicepreşedintele PNL.

Europarlamentarul liberal declară că nu a primit garanții specifice din partea liderilor dreptei

Acesta a fost întrebat dacă a primit asigurări din partea liderilor dreptei. Bogdan a răspuns că, deși nu a primit garanții specifice, intenționează să le facă o astfel de propunere, considerând-o absolut normală.

Marcel Ciolacu Mircea Geoana
SURSA FOTO: colaj Dreamstime/Facebook

Bogdan a subliniat că, în opinia sa, anumite aspecte rămân constante, inclusiv natura PSD-ului, și că România trebuie să fie condusă de dreapta.

”Nu mi-au dat nicio garanţie, dar o să le facem această propunere, pentru că este absolut normal”, a transmis acesta.

”Sunt unele lucruri care nu se schimbă niciodată, aşa este şi PSD. România trebuie să fie condusă de dreapta, este garantat drumul pro-european al României cu un preşedinte de dreapta iar cel mai echilibrat lider şi potrivit în acest context regional foarte complicat şi un om extrem de raţional, un bun patriot, un creştin, un familist şi un om de maxim bun simţ, este Nicolae Ciucă”, a mai afirmat el.

Când a fost întrebat care dintre Mircea Geoană sau Marcel Ciolacu reprezintă o amenințare mai mare pentru președintele PNL în alegerile prezidențiale, Rareș Bogdan a răspuns că niciunul dintre aceștia nu constituie o amenințare semnificativă.

”Nu e Nici Mircea Geoană nici Marcel Ciolacu. Pentru preşedintele PNL, nu există decât ameninţarea timpului. Dacă administrăm foarte bine acetse patru luni de zile, nu vom avea absolut niciun fel de problemă”, a mai declarat el.