Smaranda Stirbu, iubita vloggerului Selly, a avut o medie de 9.83 la Bacalaureat 2020, față de 9.60 cât a reușit Selly. Tânăra spune că îşi doreşte să meargă la Facultatea de Medicină mai departe, iar notele mari demonstreză cât de serioasă este.

Smaranda Stirbu şi-a făcut publice notele de la Bacalureat pe pagina sa de Instagram. Iubita lui Selly a obţinut la Limba şi Literatura Română un 10 perfect, la Matematică a avut 9.80, iar Biologie 9.70. Media finală a acesteia este de 9.83, spre deosebire de iubitul ei, vloggerul Selly, care a obşinut media de 9.60.

Conform unui comentariu postat pe contul de Instagram, vloggerul Selly a obţinut nota 9.50 la Română, 9.60 la Matematică și 9.70 la Biologie.

Ministerul Educaţiei a afişat rezultatele la Bacalaureat 2020. Conform rezultatelor afişate pe bacalaureat.edu.ro, sunt 232 de medii de 10 obţinute în această sesiune. Este cel mai mare număr de medii de 10 obţinute la Bacalaureat în ultimii 16 ani, potrivit datelor oficiale analizate de Edupedu.ro. Ministerul Educaţiei şi Cercetării (MEC) a anunţat că rata de promovare, înainte de contestaţii, înregistrată de absolvenţii studiilor liceale şi care au susţinut probele examenului de Bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2020, atât din promoţia curentă, cât şi din promoţiile anterioare este de 62.9%.

Pentru promoţia curentă, rata de promovare este 71.4%, iar pentru promoţiile anterioare – 25.00%. 92.930 de absolvenţi de clasa a XII-a au obţinut medii peste 6. Elevii nemulţumiţi de rezultate pot depune contastaţii până la 1 iulie la ora 12:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în 5 iulie.

Selly, cu Dacia 1300 la Bac

Selly a venit, la primele probe ale Bacalaureatului, la volanul unui Mercedes CLS, „maşina visurilor sale“. Pentru că a fost criticat, însă, de intenauţi, dar şi de gazetarul Cristian Tudor Popescu, că este arogant şi vine la şcoală cu o maşină atât de scumpă, la ultima probă Selly s-a gândit să facă spectacol. Tânărul a coborât dintr-o Dacia 1300.

Bacalaureat 2020. Selly a dezvăluit notele luate la Bac! Ce medie are vloggerul: Să vă văd ce mai ziceţi FOTO

Ironic, Selly a declarat că prin achiziţionarea unei Dacii, a vrut să-i „intre la inimă“ şi lui Cristian Tudor Popescu. „Dânsul m-a criticat, am înţeles că Dacia este mijlocul dumnealui de transport preferat şi am zis s-o încerc şi eu. Maşina este superbă, uitaţi-vă la ea. Domnul Cristian Tudor Popescu mă apreciază acum cu 500 la sută mai mult. Am vrut şi eu să fiu ca dumnealui inspirat, să scriu şi eu la Bac aşa cum îşi scrie dânsul articolele. Am înţeles că dumnealui aşa venea la muncă, venea cu foarte multă vână şi scria nişte articole foarte mişto, şi aşa am zis că trebuie să scriu şi eu la Bac, să iau notă mare. Totul este cum îţi începi ziua, cum sunt primele momente“, declara tânărul într-un vlog recent.