Sony Ericsson anunţă azi Yari, cel mai inovativ telefon destinat jocului. Tehnologia prin control a gesturilor permite utilizatorilor să nu-şi folosească nimic decât mişcările propriului corp pentru a controla jocurile disponibile pe telefon.

Telefonul Sony Ericsson Yari asigură acces la o gamă variată de jocuri, destinate atât pasionaţilor de tenis sau box, cât şi celor care vor să facă mişcare pentru a se menţine în formă.

Telefonul Yari este preîncărcat cu o multitudine de jocuri, fie că sunt din categoria celor care presupun control prin gesturi fie că sunt jocuri standard, disponibile in exclusivitate pe noul Yari. Toate jocurile de pe telefon vor putea fi accesate de pe calculatorul personal iar, prin intermediul platformei PlayNow™, orice utilizator poate descărca jocuri noi, disponibile gratuit sau pentru conturi premium.

“Noul Yari este primul telefon cu opţiunea de control total al jocului prin gesturi lansat în afara pieţei japoneze. Cu ajutorul acestei tehnologii, pasionaţii de jocuri vor putea să aibă acces la o paleta largă de mişcări fără ca tastatura telefonului să reprezinte o piedică. Pentru cei care au aşteptări complete de la un telefon mobil, noul Yari are o gamă variată de opţiuni, precum cameră foto de 5 MP sau player muzical performant” a declarat Catherine Cherrz, Market Business Manager Sony Ericsson.

Noul Yari:Control total prin gesturi

  •     Acţiune prin gesturi şi mişcare pentru controlul jocului
  •     Butoane dedicate pentru joc (A/B)
  •     Acces direct la jocuri de pe calculator prin intermediul Gaming Carousel
  •     Player musical performant şi difuzoare stereo pentru a asculta
  •     Opţiunea de music call: utilizatorii pot împărtăşi melodiile preferate cu cei care se află într-o conversaţie
  •     Cameră foto de 5.0 MP şi opţiunea de a încărca pe internet imaginile
  •     Posibilitatea de a trimite informaţii despre locaţie prin SMS

Pentru a îmbunătăţi experienţa jocului, noul Yari este completat de standul pentru telefon EC500. De dimensiuni reduse, acesta este uşor de transportat şi accesibil utilizatorilor. Pentru  a îmbunătăţi calitatea sunetului, Sony Ericsson a lansat difuzorul Wireless MS500, suficient de mic pentru a încăpea într-o palmă şi extrem de uşor pentru a putea fi uşor transportat.

Yari este compatibil GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 şi UMTS/HSDPA 900/2100 şi va fi disponibil pe plan local din Q4 2009.