„Deocamdată nu s-a stabilit încă şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucuresti în care se va discuta propunerea RATB, dar directorul general al regiei, Adrian Criţ, susţine o majorare a tarifelor pentru biletele de călătorie cu 15,38%“, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al RATB, Brânduşa Raeceanu.

Şeful RATB a declarat joi că regia are nevoie urgentă de 65 de milioane de lei pentru a încheia anul fără datorii, adăugând că, dacă nu vor fi primiţi aceşti bani, vor exista datorii în special către furnizorii de combustibil, electricitate, piese de schimb etc. Pe de altă parte, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat că, la rectificarea bugetară, suma pe care RATB o va primi este de numai 50 de milioane de lei.

În această după amiază se desfăşoară şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti, pe ordinea zi figurând proiectul de hotărâre pentru aprobarea Programului de transport rutier de persoane prin servicii regulate pe raza Municipiului Bucureşti şi a judeţului Ifov.

SURSA: Agerpres