Potrivit unui comunicat al RCS & RDS, cu ajutorul legăturilor multiple au fost conectate, astfel, cinci noduri importante ale reţelei companiei: Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Oradea şi Budapesta.
Noul proiect va îmbunătăţi calitatea furnizării serviciului, va mări capacitatea reţelei şi va asigura o creştere semnificativă a lărgimii de bandă pentru a susţine serviciile ce solicită trafic intens şi stabil pentru serviciile şi aplicaţiile de ultimă generaţie.
Implementarea proiectului s-a desfăşurat pe parcursul a jumătate de an şi a necesitat investiţii în tehnologie şi echipamente în valoare de peste 2,2 milioane de euro şi îi va permite operatorului să asigure viteze de acces la internet de top în continuare.
Conform Netograf.ro, aplicaţie gestionată de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii /ANCOM/ ce vizează testarea şi monitorizarea calităţii serviciului de internet fix, RCS & RDS se află pe primul loc în topul furnizorilor de internet din România.
Clasarea de top este susţinută şi de participanţii la studiul Trusted Brands, realizat de revista Reader's Digest, care au considerat, pentru al nouălea an consecutiv, că operatorul de telecomunicaţii este cel mai de încredere furnizor de internet din România.
RCS & RDS este unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din regiune, prin furnizarea de servicii în România, Ungaria, Spania şi Italia.
Compania deţine singura televiziune de ştiri din România în format full HD (Digi24 HD), cu 8 staţii regionale, dar şi 4 canale de sport (Digi Sport 1, 2, 3 şi 4), un canal de filme Pay-TV (Digi Film), 3 programe de documentare (Digi World, Digi Life şi Digi Animal World), un canal de muzică (Utv) şi 4 posturi de radio (Pro FM, Music FM, Dance FM şi Digi FM).AGERPRES