RCS&RDS, unul unul dintre cei mai mari furnizori de televiziune prin cablu, a lansat servicii de acces la Internet mobil la viteze de 7,2 Mbps, în judeţele Bihor şi Timiş, urmând ca până la sfârşitul anului oferta să fie extinsă la nivelul tuturor marilor oraşe din România. Preţul abonamentelor pentru Internetul mobil oferit de către operatorul lider pe segmentul de Internet din România este cel mai mic de pe piaţă. De el vor beneficia atât clienţii actuali ai companiei
RCS&RDS, unul unul dintre cei mai mari furnizori de televiziune prin cablu, a lansat servicii de acces la Internet mobil la viteze de 7,2 Mbps, în judeţele Bihor şi Timiş, urmând ca până la sfârşitul anului oferta să fie extinsă la nivelul tuturor marilor oraşe din România.
Preţul abonamentelor pentru Internetul mobil oferit de către operatorul lider pe segmentul de Internet din România este cel mai mic de pe piaţă. De el vor beneficia atât clienţii actuali ai companiei cât şi cei care nu au achiziţionat încă unul din serviciile RCS & RDS şi momentan doresc doar noul Digi Net Mobil.
Abonaţii care beneficiază de serviciul de Internet de la RCS & RDS pot opta pentru Internet mobil la 10 lei (inclusiv TVA) sau gratuit.
Digi Net Mobil oferă rate de transfer de până la 7,2 Mbps, trafic nelimitat şi abonamente de până la 15 lei (inclusiv TVA). În acest moment, în restul reţelei naţionale 3G a RCS&RDS oferta de Internet mobil este disponibilă la viteze de acces de până la 384 kbps.
Digi Net Mobil este disponibil pe telefoanele mobile sau prin modem care se conectează la portul USB al unui computer sau laptop. Pentru conectarea la Internet pe telefonul mobil este necesar ca terminalul să aibă încorporat un modem de date 3G. Pentru a beneficia de viteza dorită (7,2 Mbps), modemul din telefonul abonatului va trebui să permită această viteză.
Pentru utilizarea Digi Net Mobil pe computer, RCS & RDS oferă un modem USB de date 3G: în custodie – pentru abonaţii deja existenţi şi contra cost – pentru cei care doresc doar Internet mobil de la RCS & RDS.
Mai multe informaţii aici
SURSA: RCS&RDS