Compania a extins continuu reţeaua de internet Wi-Fi şi va ajunge la 1 noiembrie, la peste 600 hotspot-uri instalate în cele mai mari oraşe din România. Reţeaua Digi Wi-Fi este prezentă în acest moment, în 75% din judeţele României.

Abonaţii rezidenţiali RCS & RDS la serviciile de internet fix (Digi Net Fiberlink 1 şi Digi Net Fiberlink 2, de 50 Mbps şi 100 Mbps), precum şi clienţii business cu contracte de internet fix, Digi Net Corporate, beneficiază de conectare permanentă şi gratuită la toate hotspot-urile Digi Wi-Fi şi au trafic nelimitat inclus.

Acoperire completă Wi-Fi şi 3G la metrou până în noiembrie

RCS & RDS va acoperi cu semnal Wi-Fi şi 3G, până la finele acestei luni, 85% dintre staţiile de metrou, iar până la sfârşitul lunii noiembrie 2011, va oferi în toate staţiile metroului bucureştean, acces complet la serviciile mobile de internet (Digi Wi-Fi, Digi Net Mobil) şi voce (Digi Mobil).

RCS & RDS şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de TV, internet, telefonie fixă şi mobilă peste 200 oraşe din ţară. RCS & RDS este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit şi este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă.

De asemenea RCS & RDS este singura companie de telecomunicaţii din România care oferă pachete complete, cu 5 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteză Digi Net, telefonie fixă Digi Tel, telefonie mobilă Digi Mobil şi date mobile Digi Net Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practică cele mai accesibile tarife de pe piaţă. RCS & RDS este o companie cu o experienţă de 17 ani în furnizarea soluţiilor de telecomunicaţii. RCS & RDS este totodată unul din cei mai importanţi operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicaţii şi în Ungaria, Cehia, Slovacia, Croaţia, Serbia, Spania şi Italia.