Retailerul Real Hypermarket Romania anunta inaugurarea celui de-al 21-lea magazin din reteaua sa, la Constanta, printr-o investitie care se ridica la aproximativ 21,5 milioane de euro.

Noul magazin se desfasoara pe o suprafata totala construita de 12.385 de metri patrati, dispune de o suprafata utila de vanzare de 7.500 de metri patrati si este deservit de o parcare cu 550 de locuri.

Complexul Real dispune si de o galerie comerciala de aproape 4.000 de metri patrati, care gazduieste magazine precum Takko Fashion, DM, Inmedio, Farmaplanet, Vodafone.

Prin deschiderea noului magazin, investitia totala realizata de Real la Constanta ajunge la 35 de milioane de euro, in cele doua hipermarketuri, in care au fost create in total peste 650 de locuri de munca.

Pentru anul in curs Real isi propune deschiderea de 4 magazine si dezvoltarea unor proiecte pentru optimizarea sistemului logistic.

„Consideram ca Romania are in prezent o piata de retail dinamica cu o concurenta puternica. Anul 2009 presupune continuarea investitiilor noastre prin deschiderea de 4 magazine, dezvoltarea unor noi proiecte pentru optimizarea sistemului logistic”, a declarat Directorul General, Tjeerd Jegen.

Real Hypermarket face parte din Metro Group, unul dintre cei mai mari retaileri la nivel mondial, prezent in 32 de tari, unde detine peste 2.200 de magazine, in care lucreaza in jur de 300.000 de angajati.

Sursa: Real Hypermarket