Vineri, aveţi ocazia să îl revedeţi pe Leonardo DiCaprio alături de Tom Hanks în “Prinde-mă dacă poţi”. Sâmbătă, în programul TV tronează “Războiul stelelor”, iar duminică CineStar transmite un film cu Jeff Bridges.

Capital: Catch me if you can, Pro Cinema , 20.00: Steven Spielberg a adus pe marele ecran povestea adevărată (relatată în romanul autobiografic ce a stat la baza scenariului) a unui infractor precoce al Americii anilor ‘60. La doar 19 ani, Frank Abagnale Jr. (Leonardo DiCaprio) a reuşit să câştige milioane de dolari din înşelăciuni. Rând pe rând, a pretins că este aviator, avocat sau medic şi a încasat cecuri false. Agentul Carl Hanratty (Tom Hanks) face din prinderea lui Abagnale scopul vieţii sale, însă tânărul infractor e mereu cu un pas înaintea lui. Adevăratul Frank Abagnale Jr. apare în film în rolul unui poliţist.

Capital:Războiul stelelor: Imperiul contraatacă, PRO TV, 22.30: Cu „Războiul stelelor”, George Lucas a creat o industrie. „Imperiul contraatacă” este cel de-al doilea film din celebra serie care a fascinat generaţii la rând. De data aceasta, bagheta regizorală îi aparţine lui Irvin Kershner, George Lucas preferând să se „ocupe” de scenariu. Odiseea războinicilor din Cosmosul infinit, începută în primul film al seriei, continuă. Mai experimentaţi şi mai bine dotaţi tehnic, Luke Skywalker (Mark Hamill), Han Solo (Harrison Ford) şi prinţesa Leia (Carrie Fisher) trebuie să apere Universul de furia diabolicului Darth Vader. Dupã ce a suferit o primă înfrângere, Imperiul pregăteşte un mare plan pentru a obţine o victorie absolută. Eroii fac o călătorie interstelară pe planeta arctică Hoth şi pe cea tropicală Dagobah, unde Luke îl găseşte pe Yoda, faimosul maestru Jedi. Pelicula a obţinut două premii Oscar, dintre care unul pentru cel mai bun sunet.

Capital: Stare de şoc, CineStar, 20.00: Max (Jeff Bridges), un arhitect de succes din San Francisco şi bunul său prieten se îmbarcă la bordul avionului care avea să îi ducă spre Houston. Carla (Rosita Perez), o tânără mamă, şi puştiul ei, se îmbarcă în acelaşi avion. Aeronava are pe drum nişte probleme la motor, începe să se zgâlţâie şi, în câteva secunde, pasagerii simt fiorul morţii… Pentru rolul din acest film, Rosita Perez primit o nominalizare la Oscar.