Strategia companiei a fost orientată pe redistribuiri ale liniilor de business și consolidarea serviciilor noi, în domeniul consultanței pentru accesarea fondurilor europene și a reevaluărilor de portofolii bancare.
„Anul trecut anticipam o perioadă dificilă pentru mediul de afaceri și se pare că nu ne-am înșelat. Mă bucur că strategia potrivită a fost înțeleasă și adoptată de echipa managerială”, a declarat Adrian Crivii, președintele Darian. Profitul companiei a înregistrat în primele șase luni ale lui 2011 un avans de 30%, comparative cu 2010.
Firma de evaluare se pregătește în această perioadă pentru lansarea indicelui imobiliar Darian și a  studiului semestrial ”Analiza pieţei imobiliare”, pe care îl realizează folosind rețeaua naţională pe care o deţine (20 de birouri regionale, la care se adaugă colaboratori). Studiul cuprinde în total 28 de oraşe mari din ţară, inclusiv cei 12 poli de dezvoltare, analizând evoluţia pieţei pe fiecare sector, de la cel rezidenţial până la industrial şi terenuri.