Prețurile ouălor. Aproape toate produsele alimentare s-au scumpit, dar unul dintre ele, considerat produs de bază în alimentație, a cunoscut creșteri semnificative ale prețurilor în ultimii câțiva ani. În SUA, ouăle, alimentul preferat de toată lumea pentru micul dejun și numai, urmează să treacă prin noi creșteri de preț din cauza problemelor legate de gripa aviară, relatează FinanceBuzz.

Prețurile ouălor au crescut cu 19,1% în iulie față de anul trecut

Prețurile ouălor au crescut cu 19,1% în iulie față de anul trecut, marcând a treia lună consecutivă de creșteri, după un an de scăderi relative. Această creștere a adus ouăle din nou în lumina reflectoarelor, deoarece consumatorii se confruntă cu inflația și creșterea costurilor la alimente.

În ciuda acestor provocări, există unele modalități de a economisi la magazinul alimentar fără a sacrifica calitatea sau aroma. Dacă doriți să reduceți cheltuielile, luați în considerare aceste strategii pentru a salva bugetul în timp ce faceți cumpărături.

Cumpărați din magazinele cu reduceri

Dacă doriți să economisiți și să vă schimbați rutina, ar trebui să vizitați alte magazine alimentare, care oferă produse de bază și produse alimentare la un cost mai mic.

Multe magazine alimentare oferă o varietate de articole gustoase care funcționează și cu un buget mai mic.

Comparați prețurile între magazine

Este o idee foarte bună să comparați prețurilor pe care le practică magazinele. S-ar putea să fiți surprinși să descoperiți că magazinul din colț, pe care l-ați ignorat, ar putea avea produse mai ieftine sau poate reduce prețul la produsele de panificație.

Așa puteți să vă dați seama care magazin are, de exemplu, cea mai bună ofertă pentru carne, în timp ce altul poate avea costuri mai mici la fructe și legume.

Cumpărați vrac

magazin, supermarket, alimente, preturi
SURSA FOTO: Pexels

Retailerii vă pot ajuta să economisiți bani dacă cumpărați vrac. Probabil că veți vedea prețuri mai mari decât plătiți la magazinul alimentar, dar țineți cont că atunci când vine vorba de comerțul cu ridicata, totul se referă la prețul pe bucată.

Faceți o listă înainte de a merge la cumpărături

Un alt truc este să faceți o listă înainte de a pleca la cumpărături să vă țineți de ea. Avantajul unei liste este că nu veți băga în coș produse pe care nu le doriți sau nu aveți nevoie de ele. Este important să respectați cu fidelitate lista pentru a preveni depășirea bugetului.

Utilizați aplicații de planificare a meselor

Site-urile de planificare a meselor sunt o modalitate bună de a crea mese delicioase și accesibile.

Aplicații precum Paprika, vă permit să alegeți rețete și să urmăriți ingredientele pe care le aveți deja pentru a vă asigura că nu cheltuiți în exces pe produsele de care nu aveți nevoie.

Înscrieți-vă pentru un card de fidelitate

Unele magazine alimentare au carduri de fidelitate sau programe pe care le puteți folosi pentru a obține oferte suplimentare atunci când faceți cumpărături.

Vedeți ce magazine care oferă carduri de fidelitate vă pot economisi mai mulți bani sau unde puteți beneficia de recompense.

Descărcați aplicația magazinului

Similar programelor de loialitate, multe magazine alimentare, precum și alți comercianți cu amănuntul pot avea propriile aplicații care vă pot ajuta să găsiți cele mai bune oferte sau să ofere recompense suplimentare.

Verificați dacă magazinul local cu produse alimentare are o aplicație și nu uitați de comercianții cu amănuntul, unde puteți găsi oferte generoase sau puteți economisi bani.

Nu vă aruncați la cheltuieli când faceți cumpărături online

Cumpărăturile online au avantajele lor. Sunt foarte convenabile, dar e nevoie de mult timp pentru a găsi cele mai bune oferte.

În loc să căutați coduri de cupon (care nu funcționează întotdeauna!) și să deschideți o mulțime de file de browser care compară prețurile, puteți încerca Capital One Shopping. Capital One Shopping. Acest browser anunță printr-o fereastră pop-up dacă articolul pe care vreți să îl cumpărați este disponibil mai ieftin în altă parte.