Cititorii CAPITAL îşi vor putea urmări publicaţia economică preferată, începând de luni, 4 octombrie, într-o variantă online mult mai accesibilă şi cu o mai bună organizare a informaţiei. Materialele la zi vor fi mai uşor de găsit, iar site-ul va avea mai multe articole exclusive ale echipei redacţionale.

Noua vitrină a site-ului ­CAPITAL, aşa cum ne place nouă să o numim, îşi ­păstrează dinamica, cu ştiri şi actualizări în timp real, dar pune accent şi pe analize complexe ale realităţii economice.

Astfel, site-ul CAPITAL vine cu o imagine proaspătă, prietenoasă, aproape de utilizator, dar şi cu o abordare a unor teme de interes general, utile şi de actua­litate, axate pe mediul economic şi de afaceri.

Pagina web este un produs media la care vor contribui cu informaţii  membrii echipei CAPITAL, fie că aceştia lucrează pentru ediţia tipărită sau pentru cea online. Toţi vom avea un aport la crearea unei platforme de difuzare a ştirilor şi vom face, astfel, pasul pe care media româneşti îl aşteaptă – acela spre o redacţie integrată, construită pe modelul marilor publicaţii din străinătate.

231-57872-21_captura_capital2_39.jpgSite-ul, realizat de o echipă de programatori şi web-designeri conduşi de Bogdan Iacob, Head of Online IT, va funcţiona în paralel cu vechiul site, aproximativ o săptămână. Astfel, vă invităm să vă spuneţi părerea despre noul site, iar noi vom ţine cont de sfaturile voastre pentru a face din capital.ro un site cu adevărat funcţionabil şi uşor de folosit.

MULTIMEDIA
Pe lângă forma prietenoasă de prezentare a informaţiilor, site-ul CAPITAL aduce ca noutate zona de interactivitate. Astfel, în fiecare zi vă veţi putea exprima opiniile în sondajul zilei, dar şi în dezbaterile pe care le propun redactorii noştri. Mai mult, galeriile foto şi cele video sunt mereu în pas cu evenimentele, asigurând dinamica site-ului.

DESCHIDERE
Primul ecran va conţine mai multă informaţie. Cele cinci articole prezentate în această zonă sunt despre cele mai importante subiecte alte zilei, pe care redactorii CAPITAL le vor aborda într-o manieră accesibilă, apropiată şi utilă vouă. Aici vor fi publicate şi articole exclusive, reportaje, interviuri şi campanii de presă.

231-57873-21_captura_capital3_39.jpgSECŢIUNI
Site-ul va avea un layout diferit pentru fiecare dintre cele patru secţiuni: Actualitate, Banii tăi, ­Business şi Special. Noua structură ne va permite să scoatem în ­evidenţă cele mai importante subiecte ale CAPITAL.