‘Noul model Logan va fi comercializat la sfârşitul lui 2012 sau la începutul lui 2013. Nu vom exporta maşini către Rusia, ci le vom produce acolo. Avem nevoie de o perioadă de timp pentru a lansa producţia în Rusia în 2013’, le-a declarat reporterilor Jerome Stoll la Salonul Auto de la Geneva.

Renault încă nu a ales fabrica din Rusia care va produce noile modele Logan, care ar putea fi la Togliatti sau la Moscova, a explicat oficialul companiei franceze. Acesta a adăugat că Renault intenţionează de asemenea să majoreze producţia la fabrica sa din Moscova cu 10% în acest an.

În 2008 Renault a plătit un miliard de dolari pentru un pachet de 25% din acţiunile AvtoVAZ, producătorul autoturismelor marca Lada. Recent alianţa Renault-Nissan a purtat discuţii cu acţionarii AvtoVAZ, banca de investiţii Troika Dialog conglomeratul de stat Russian Technologies Corp., pentru a achiziţiona pachetul de 21% din acţiunile AvtoVAZ deţinut de Troika Dialog şi un pachet de 4% deţinut de Russian Technologies Corp.
SURSA: Agerpres