Renumitul lanț francez de brutării-patiserii Paul, care are 12 locații în România își mărește echipa din țara noastră în total cu 15 persoane, în București și Cluj-Napoca.
La Cluj-Napoca, sunt scoase la concurs cinci posturi de manager de tură la restaurant. În responsabilitatea postului intră buna desfășurare a activității zilnice a restaurantului prin: coordonarea angajaților și întocmirea programului de lucru săptămânal, gestionarea materiei prime, efectuarea corecta a comenzilor, întocmirea rapoartelor, asigurarea îndeplinirii standardelor și procedurilor companiei și instruirea angajaților.
Angajatorul oferă training specializat, un pachet salarial motivant plus bonuri de masă la un loc de munca stabil, cu program flexibil și cu contract de muncă pe o perioadă nedeterminată.
Candidații interesați de poziția de manager de tură trebuie să aibă studiile superioare absolvite, să aibă abilități bune de coordonare și motivare a echipei, foarte bune abilități de comunicare, să fie o persoană ordonată, serioasă și muncitoare și să fie orientată către client.
În București, Paul are disponibile zece posturi de casieri și bucătari, pentru care nu este necesară experiența. Singurele cerințe sunt ca persoanele să fie dornice să muncească, să fie serioase și punctuale, cu atitudine pozitivă.
Angajatorul oferă un salariu atractiv, bonuri de masă, program flexibil la opt ore, patru ore și în week-end.