Romania Hypermarche mai are un proiect în dezvoltare, însă mult mai mic, în Drobeta Turnu Severin. Aici va fi deschis în 2011 un hypermarket Cora de 8.000 mp şi o galerie comercială de 4.000 mp. În acest caz, valoarea de investiţie a dezvoltării se ridică la 22 mil. euro.

Centrul Cora din Constanţa va avea o suprafaţă construită de 150.000 mp, de trei ori mai mare decât cea a mall-ului City Park din Constanţa – dezvoltat de Neocity Group şi decât a Maritimo Shopping Center – aflat în dezvoltarea Immofinanz tot în Constanţa. Mall-ul se construieşte la intersecţia străzilor Brătianu şi Cumpenei şi va fi inaugurat în prima jumătate a anului 2012.

Complexul este structurat pe subsol, parter şi doi etaje, iar hypermarketul Cora va ocupa 9.000 mp. Galeriile comerciale vor beneficia de o suprafaţă închiriabilă de 25.000 mp, cinematograful are programată o suprafaţă de 3.000 mp, iar zona de food alţi 3.600 mp. Centrul va avea la dispoziţie 1.500 de locuri de parcare.

„Proiectul dezvoltat de Cora România are toate calităţile necesare pentru a deveni unul din centrele comerciale cheie din România: o locaţie excepţională, într-un oraş cu apetit pentru cumpărături, hipermarketul Cora drept ancoră şi, ceea ce contează foarte mult în această perioadă, finanţare”, a declarat Luiza Moraru, directorul departamentului de retail al CB Richard Ellis, companie care va asigura închirierea galeriei comerciale.
Lanţul Cora, parte a grupului francez Louis Delhaize, are în acest moment cinci magazine în România, trei în Bucureşti şi două în provincie – în Cluj-Napoca şi Baia Mare, urmând să deschidă anul viitor alte trei hipermarketuri: câte unul la Constanţa în City Park, la Drobeta Turnu Severin şi la Arad în mall-ul Galleria.