Rețeta de brownies cu budincă de banane. Este desertul special al marilor cofetari

budinca banane

Budincă banane SURSĂ FOTO: Dreamstime

Încercați brownies cu budincă de banane dacă vreți să impresionați cu un desert special. Dacă vreți să vă bucurați de budincă de banane reinterpretată, aceasta este rețeta care vă trebuie. Banana conferă acestei prăjituri vibrația unei pâini cu banane calde și aromate, dar cu o textură mai untoasă.

Amestecul de banane creează echilibrul perfect al aromelor, fără acea aromă artificială de banană.

Nu veți avea nevoie de boluri și linguri pentru această versiune de budincă de banane; este deliciul perfect pentru orice masă, potrivit Southernliving.

Aşa va arăta produsul final / SURSA FOTO: Southern Living, Hannah Hufham

Bananele sunt o gustare incredibil de sănătoasă

Bananele sunt o gustare incredibil de sănătoasă. Bogate în vitamine și minerale importante, bananele sunt relativ bogate în fibre, o banană medie conținând aproximativ 3,1 grame din acest nutrient.

Fibrele sunt recomandate adesea de medici pentru a ajuta la prevenirea și ameliorarea constipației. Există două tipuri principale de fibre alimentare, solubile și insolubile. Fibrele solubile absorb apa, ajutând scaunele să devină mari și moi. Acest lucru poate ajuta la îmbunătățirea mișcării scaunelor prin tractul digestiv.

Timp de preparare:

  • 20 min

Timpul total:

  • 2 ore 55 minute

Ingrediente:

  • 1 cană de zahăr brun;
  • 1 1/2 căni plus o lingură unt nesarat, topit;
  • 1/4 cană piure de banane coapte;
  • 2 lingurițe extract de vanilie;
  • 5 ouă mari, la temperatura camerei;
  • 3 căni de făină universală;
  • 1 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu;
  • 2 pachete budincă instant de banane si umplutură de plăcinte;
  • 3/4 linguriță sare cușer;
  • 100 grame cremă de brânză de vaci;
  • 3/4 cană de napolitane de vanilie mărunțite grosier (aproximativ 14 napolitane de vanilie).
SURSA FOTO: Dreamstime

Mod de preparare

1. Preîncălziți cuptorul la 175° C. Ungeți o tavă cu spray de gătit. Amestecați zahărul brun și 1 1/2 cană de unt topit într-un castron, până se omogenizează. Adăugați treptat banana, vanilia și două ouă, până se amestecă bine.

2. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu, un pachet de budincă și umplutura de plăcintă și 1/2 linguriță de sare într-un castron; se adaugă la amestecul de zahăr, amestecând până se combină complet. Aluatul va fi foarte gros.

3. Transferați jumătate (aproximativ 2 căni pline) de aluat în tava pregătită. Folosind o spatulă de silicon, întindeți aluatul într-un strat uniform, atingând toate marginile tăvii de copt.

Bateți crema de brânză cu un mixer, până se omogenizează, 1 până la 2 minute. Reduceți viteza mixerului la mică; adaugați restul de 3 ouă, câte unul, bătând până când se combină. Adăugați restul pachetului de budincă și umplutură de plăcintă și 1/4 linguriță de sare; măriți viteza mixerului la medie și bateți bine, până se omogenizează, aproximativ 2 minute.

5. Întindeți amestecul de cremă de brânză peste aluatul din tavă, într-un strat uniform.

6. Întindeți uniform aluatul rămas peste amestecul de cremă de brânză; folosind mâinile sau o spatulă, întindeți ușor și apăsați într-un strat uniform, acoperind cea mai mare parte a stratului de cremă de brânză.

7. Amestecați napolitanele de vanilie și o lingură de unt într-un castron. Presărați-o uniform peste aluat.

8. Coaceți în cuptorul preîncălzit, timp de 35 până la 40 de minute. Scoateți din cuptor, puneți prăjitura pe un grătar și lăsați să se răcească complet, aproximativ 2 ore.