Cocktail, hamac, plajă, soare – alegerea românilor de Revelion

S-au săturat de România. Nu, nu este ceea ce vă gândiţi! Nu emigrează nimeni. Vorbim de românii care s-au decis să-şi petreacă vacanţa de iarnă în străinătate. Motive au destule. În primul rând, văd locuri deosebite şi beneficiază de servicii turistice de lux. Apoi, trebuie spus că, de cele mai multe ori, îi costă şi mult mai puţin decât în ţară. Urmăriţi la Capital TV imagini inedite cu destinaţiile exotice preferate de români pentru acest sfârşit de an.

Focul de artificii – Între spectacol ş artă

Un An Nou fără artificii este ca… o ciorbă de potroace fără borş. Aşa ne-am obişnuit în ultimul timp să întâmpinăm fiecare an. Putem spune că a devenit chiar un obicei. Este de înţeles. În momentul în care asişti la un spectacol grandios, în care jocul de lumini te face să crezi că totul în jurul tău a luat foc, îţi dai seama că puţine lucruri sunt mai frumoase pe lume. Atunci îţi vine greu să te gândeşti la altceva. Cum poţi începe o afacere în domeniu şi, mai ales, la ce profituri te poţi aştepta, vedeţi la „Fabrica de bani“.

Totul despre ciocolată

Există lucruri care ne fac viaţa mai frumoasă. Nu sunt multe, le poţi număra pe degetele de la o mână. Dar, probabil, doar unul singur ne poate face viaţa mai dulce. Aţi ghicit! Vorbim despre ciocolată, cu siguranţă, una din micile plăceri ale vieţii. Veţi vedea zeci de sortimente de ciocolată şi veţi afla cine sunt clienţii fideli ai magazinelor de specialitate.

Moda pentru Revelion

Moda se schimbă într-un ritm ameţitor. Ce se poartă azi, mâine este învechit, iar poimâine devine trendy. Aici veţi vedea designeri şi personalităţi care dau tonul în acest domeniu. Cât de inspiraţi sunt, cât de mult bun-gust au, este o problemă complicată. Cert este că ajunge să ne uităm pe stradă şi vom putea vedea cât de influente sunt opiniile lor. Totuşi, şi în modă, unele lucruri rămân neschimbate. Care sunt acestea, dar mai ales ce sfaturi dau specialiştii pentru sfârşitul de an, aflaţi la „Trenduri“. n