Astfel, numărul versiunii care apare în meniul de Help la "About" va dispărea pentru că tocmai a fost catalogat drept bug. 
Cu alte cuvinte, Mozilla Firefox nu va mai avea un număr sau altul de versiune. Cei care scriu codul Mozilla vor scrie în acel box că Firefox a făcut update-uri în urmă cu 20 de minute, iar aceasta este ultima versiune a browserului.
Pentru unii, această idee este una nu tocmai inspirată. Până și Google Chrome, de unde Mozilla mai preia idei în ultima vreme, oferă un număr clar al versiunii, scriu cei de la wired.com.
Asa Dotzler, oficial al Mozilla, spune că ne îndreptăm către o etapă a internetului în care nu este important ce versiune de browser ai, atâta vreme cât o ai pe ultima. Acesta spune că Mozilla și-a propus să facă irelevant numărul versiunii browserului.
Cei de la Mozilla, acuzați că nu le pasă de companii
"Companiile nu au fost niciodată o piaţă cheie pentru Firefox", a declarat Asa Dotzler, director în cadrul Mozilla.
Declaraţia a fost făcută după ce mai mulţi IT manageri din unele companii s-au plâns că noua versiune Firefox 5 a creat anumite probleme de ordin tehnic, pentru că firmele nu pot să ţină pasul cu ritmul de lansare a noilor versiuni Firefox. Ultima versiune a fost lansată la doar 3 luni după Firefox 4.

"Avem aproximativ două milioane de downloaduri pe zi de la useri casnici", spune Dotzler, arătând că downloadurile companiilor sunt doar o picătură într-un ocean, "fracţiuni de fracţiuni de procent din baza noastră de date".

"Companiile nu au fost niciodată prioritatea noastră", adaugă oficialul Mozilla, într-un răspuns pentru un blogger influent care scrisese în ziua lansării Firefox 5 că marile companii salută noua lansare, însă au dificultăţi în a ţine pasul cu lansări "odată la 6 săptămâni".  

"Firefox 4 EOL (end of life) este ca o lovitură în stomac. Sunt în poziţia delicată în care să aleg între a lăsa pe calculatoarele companiei un Firefox 4 cu vulnerabilităţi, sau să fac upgrade la Firefox 5", spune John Walicki, omul care se ocupă de implementarea Firefox pe cele 500.000 de calculatoare ale angajaţilor IBM. Acesta se întreabă însă: "Ce garanţie am eu că Firefox 5 va ajunge la EOL când vor lansa Firefox 6?".

Răspunsul lui Dotzler a venit fără ocolişuri: "Garantăm că va fi exact aşa: Firefox 6 va fi EOL pentru Firefox 5. Şi Firefox 7 va fi EOL pentru Firefox 6".