Încheierea parteneriatului cu Cisco face parte din strategia RHS de a deveni distribuitorul numărul unu în România pentru soluții de business premium și de a aborda toate segmentele de piață cu soluții customizate, oferind în mod constant partenerilor posibilitatea de a-și crește în mod organic afacerea împreună cu RHS.

"Cisco reprezintă o oportunitate pentru dezvoltarea afacerii, o ocazie unică de creştere a expertizei tehnice şi a competenţelor de business. Un obiectiv pe care ni-l propunem este acela de a identifica şi parteneri care nu au în portofoliu soluţii bazate pe tehnologiile Cisco, ci soluţii similare sau adiacente – servere, centre de date, cablări structurate, aplicaţii software în special în zona TELCO – şi de a le demonstra potenţialul afacerii lor cu echipamente şi tehnologii Cisco," a declarat Dragoş Popescu, general manager – RHS Company.

Înfiinţată în 1999 , cu capital integral românesc , RHS Company este în prezent unul dintre cei mai importanţi furnizori de componente, accesorii şi sisteme IT din România având peste 150 de angajaţi şi filiale în cele mai mari oraşe din România.