Drumuri blocate, oameni blocaţi pe câmp în maşini, trenuri anulate, zboruri întârziate. Aşa arată România după doar trei zile de iarnă.

Mai multe drumuri naţionale, inclusiv o porţiune din Autostrada Bucureşti-Constanţa erau închise la ora transmiterii acestei ştiri. Sitauţia actualizată a infrastructurii rutiere, cu drumurile naţionale blocate şi cu cele pe care se circulă greu o găsiţi pe site-ul Companiei de Autostrăzi.La ora transmitewrii acestei ştiri, şapte drumuri naţionale aveau circulaţia întreruptă.

Pentru cei care doresc neapărat să călătorerască cu trenul, o situaţie centralizată a trenurilor anulate găsiţi aici. Oricum, şi pe calea ferată se înregistrează întârzieri de ordinul zecilor de minute-80 pentru cele care trebuie să ajungă în gările din Bucureşti.

Toate avioanele care pleacă de pe Aeroportul Henri Coandă au întârzieri la decolare, în medie de două ore, nu atât din cauza pistei, cât din cauza timpului suplimentar cerut pentru degivrarea aeronavelor.

Premierul desemnat Emil Boc a convocat la Guvern, pentru ora 12.00, o videoconferinţă cu membrii comitetului naţional şi ai comitetelor judeţene pentru situaţii de urgenţă.