România TV, poziție oficială în ceea ce privește decesul jurnalistei Iulia Marin. Cine ar fi vinovatul

România TV

SURSA FOTO: România TV

România TV a venit cu o poziție oficială referitoare la decesul jurnalistei Iulia Marin. Postul de televiziune este de părere că vinovatul pentru această tragedie este nimeni altul decât jurnalistul Cătălin Tolontan.

Presa din România s-a zguduit după ce jurnalista Iulia Marin, tânăra în vârstă de 32 de ani, a fost găsită decedată în locuința pe care aceasta a închiriat-o în cartierul Militari. Raportul medico-legal spune că aceasta a decedat după o cantitate mare de pastile. Amintim că aceasta a fost diagnosticată anterior cu depresie și cu tulburare bipolară. De asemenea, ea mai încercase anterior să își pună capăt zilelor și a fost internată și la Spitalul de Psihiatrie Obregia. Aceste informații au fost făcute publice chiar de către ea, atât pe blogul personal, cât și pe contul de Facebook.

Potrivit România TV, datele și informațiile strânse despre acest caz arată că Iulia Marin ar fi fost ajutată de către Cătălin Tolontan, șeful publicației Libertatea, acolo unde lucra tânăra, dar și de unii colegi să își pună capăt zilelor.

Jurnalista Iulia Marin a fost menținută într-un mediu care nu îi era deloc benefic

Jurnalistul Cătălin Tolontan ar fi ignorat adevăratele nevoi ale Iuliei Marin și a menținut-o într-un mediu care nu îi era deloc propice. Potrivit medicului, jurnalistei ar fi trebuit să i se ofere suport într-un domeniu mai puțin nociv, iar aici ar intra domenii precum cultura, ecologia și vacanțele.

Sursa anterior citată mai spune că scandalul pornit de către jurnalistul Cătălin Tolontan și, implicit, a unei părți din redacția Libertatea, a avut ca scop blocarea investigației jurnalistului Victor Ciutacu. Se pare că scopul scandalului nu va fi împlinit, iar adevărul va ieși al iveală, mai scrie România TV.

Coordonatorul editorial de la Libertatea ar fi trebuit să își ceară scuze

Tot sursa mai sus citată spune că ar fi trebuit să vină scuze din partea coordonatorului editorial de la Libertatea. De asemena, ar fi trebuit ca acesta să regrete decesul jurnalistei și să ia măsuri pentru a astfel de tragedii să nu mai aibă loc la niciun job, nu doar în redacții.

Coordonatorul editorial de la Libertatea ar fi trebuit să convingă persoanele cu responsabilități să ajute persoanele cu probleme psihice să aibă un loc de muncă potrivit situației sale medicale, așa cum, de altfel, decid medicii.