incepand colaborarea cu cinci agentii de turism: Marshal, Visit Romania, Leron Turism, Mara Travel si Accent Travel. Anul trecut, 12 romani au cumparat vacante de lux direct de pe site-ul companiei franceze, iar unul dintre turisti a optat pentru cel mai scump sejur din oferta tour-operatorului francez. „Era vorba de o vacanta in Seychelles, in Fregate Island, iar clientul respectiv era managerul unei mari companii americane ce opereaza in Romania. Acest lucru ne-a determinat sa intram in Romania inaintea tuturor celorlalte tari din estul Europei”, spune Marc Abelin, director de dezvoltare la Nosylis. Mai exact, pe Fregate Island, o insula vulcanica inconjurata de minunate recifuri de corali, nu se poate ajunge decat cu elicopterul. Cele 16 vile sunt inconjurate de vegetatie luxurianta, fiecare are terasa spre mare si sali de baie care se deschid spre gradina. Trebuie mentionat ca locatiile de pe Fregate Island fac parte din topul celor mai scumpe hoteluri, alcatuit in fiecare an de revista americana Forbes.Obiectivul companiei franceze pentru 2004 este sa atraga in jur de 100 de clienti romani, segmentul tinta fiind alcatuit din managerii marilor companii, sportivi si vedete din showbiz. „Noi vindem vacante in care turistului i se asigura linistea si luxul. Foarte multe persoane aleg o astfel de vacanta pentru a sarbatori un eveniment deosebit, cum ar fi luna de miere. Pachetele noastre pot include mici cadouri oferite la sosire si la plecare, flori in camera si cosuri cu fructe, precum si multe alte beneficii similare, la cerere”, precizeaza Marc Abelin. La nivel mondial, peste 200.000 de persoane au cumparat anul trecut sejururi de la Nosylis, pretul mediu al vacantelor vandute in Franta ajungand la 4.500 de euro pentru sapte zile. Veniturile companiei s-au cifrat la 6,8 milioane euro in 2003, fata de 4,5 milioane euro cu un an inainte.
Thailanda, tara nuntilor din apa
Ce altceva mai pot face perechile aflate in luna de miere? Pot pescui sau face scufundari, isi pot exersa abilitatile la schi nautic sau pot lenevi la bordul unui vas de croaziera. Bineinteles, amatorii pot opta si pentru o casatorie subacvatica in Thailanda, eveniment national care are loc de obicei in luna februarie. Thailanda atrage cei mai multi vizitatori dintre toate tarile din Asia, gratie combinatiei irezistibile de frumuseti naturale, temple stravechi, bucatarie delicioasa si ruine fabuloase. Ko Samui, cea mai frumoasa insula thailandeza, este pe cale sa devina si cea mai aglomerata, intrucat turistii adora sa manance nuci de cocos direct din copaci. Comertul cu nuci de cocos este principala sursa de venituri a insulei, doua milioane de bucati fiind exportate anual. Cea mai buna perioada pentru vizitarea Thailandei este intervalul februarie-iunie, adica sezonul cald si uscat. Principalele atractii ale Thailandei, tara surasului, sunt zonele de plaja si Bangkok, oras in care puteti cumpara cele mai frumoase si mai ieftine matasuri din lume. In acelasi timp, Bangkok este si orasul in care se vand cele mai multe bijuterii false, iar in general acestea nu pot fi returnate. Autoritatea Turistica Thailandeza primeste anual peste 1.000 de plangeri cu privire la bijuteriile false. Pentru a evita sa deveniti o statistica, nu va lasati pacaliti de promotiile speciale de vanzare a bijuteriilor autorizate si nici nu-i credeti pe cei care va spun ca anumite magazine sunt autorizate de guvernul thailandez. Daca tot ajungeti aici, nu ratati Ayuthaya, vechea capitala thailandeza, unde se afla temple din secolele XVI – XVIII, unele adapostind statui uriase ale lui Buddha. Chiar daca este relativ scumpa, merita, macar o data in viata, sa petreceti o vacanta exotica.

oferte In insule
Nosylis· Seychelles – Fregate Island – 6.870 euro/pers. Tariful include: cinci nopti cazare, pensiune completa, transferuri cu elicopterul, bilet de avion.
· Maldive – Soneva Fushi – 2.520 euro/ pers. Tariful include: cinci nopti cazare, mic dejun, bilet de avion, transferuri.
· Tahiti – Beachcomber Resort – 1.470 euro/pers. Tariful include: doua nopti cazare, mic dejun, bilet de avion, transferuri.
· Bora Bora – Lagoon Resort – 1.830 euro/pers. Tariful include: trei nopti cazare, mic dejun, bilet de avion, transferuri.
· Thailanda – Banyan Tree – 2.685 euro/pers. Tariful include: sase nopti cazare, mic dejun, bilet de avion, transferuri.
· Malaezia – Datai – 2.075 euro/pers. Tariful include: sase nopti cazare, mic dejun, bilet de avion, transferuri.
Nota: Pentru ofertele Nosylis, plecarea este din Paris.

Dertour
· Seychelles – 2.080 euro/pers.Tariful include: 7 nopti cazare si mic dejun la hotel Berjaya Beau Beach***, bilet de avion.
· Tahiti – 1.645 euro/pers. Tariful include: 7 nopti cazare la hotel Sofitel Maeva Beach***, bilet de avion. Oferta speciala pentru tineri casatoriti.
· Bora Bora – 1.999 euro/pers. Tariful include: 7 nopti cazare la hotel Maitai Polynesia***, bilet de avion. Oferta speciala pentru tineri casatoriti.
· Caraibe – Insula Martinica – 1.100 euro/pers. Tariful include: 7 nopti cazare la hotel Sofitel Bakua****, bilet de avion. Oferta speciala pentru tineri casatoriti.
· Malaezia – Kuala Lumpur – 998 euro/pers. Tariful include: 7 nopti cazare la hotel Renaissance*****, bilet de avion.
Nota: Pentru ofertele Dertour, plecarea este din Bucuresti.