„Sunt foarte mândru de contribuţia pe care o aducem la dezvoltarea industriei financiare!”

Raportul financiar pe anul care tocmai s-a încheiat confirmă poziţia puternică a companiei create de Sebastian Celea, prin intermediul căreia a reuşit până în prezent să ofere clienţilor soluţii financiare inteligente de peste 100 de milioane de euro. Comparativ cu 2021, creşterea cifrei de afaceri a Capital Finance Limited este de peste 50% în 2022, mai exact, un salt de la 10 milioane de lire sterline, la peste 15 milioane de lire sterline.

SEBASTIAN CELEA: „Sunt foarte mândru de performanţa financiară a companiei şi de contribuţia pe care o aducem la dezvoltarea industriei financiare. Ne-am angajat să oferim servicii financiare de calitate şi să rămânem mereu la curent cu cele mai recente tendinţe şi tehnologii din domeniu.”

Deciziile financiare informate şi abordarea strategică a lui Sebastian Celea au fost cele care au dus la creşterea companiei, chiar şi în condiţiile economice dificile ale ultimilor ani, iar trendul ascendent este aşteptat să se menţină şi în continuare.

Parteneriat de succes pentru Capital Finance Limited, la început de 2023

Capital Finance Limited, prin intermediul căreia Sebastian Celea s-a făcut remarcat din anul 2017, este aşteptată să îşi consolideze poziţia pe piaţă şi chiar să devină un jucător important în industria financiară mondială, graţie echipei de experţi care oferă servicii financiare de calitate, dar şi fuziunii strategice de la începutul anului 2023 cu Rota Capital, una dintre cele mai mari companii de intermedieri financiare de pe mapamond, parte a grupului Rota International Holding. Prin această mutare, compania lui Sebastian Celea câştigă 20 de milioane de euro la capitalul social.

În ianuarie 2023, omul de afaceri român declara: „Am refuzat propunerea iniţială din partea Rota Capital de a preda portofoliul de clienţi. Prefer să merg pe principiul – niciun parteneriat fără relaţie de câştig-câştig şi sunt absolut convins că punându-ne la comun resursele, vom putea atinge noi targeturi.”

Prin intermediul parteneriatului, Sebastian Celea câştigă expunere internaţională, iar Rota Capital îşi extinde serviciile de brokeraj. Filială a Rota International Holding, compania are ca obiectiv principal creşterea calităţii şi a competitivităţii pe pieţele pe care este prezentă, pentru a atinge aşteptările clienţilor şi ale partenerilor.