O noua echipa a fost numita la conducerea Romexpo S.A., se anunta intr-un comunicat de presa al organizatiei. Doru Simovici, presedinte al  Camerei de Comert si Industrie a judetului Bacau si vicepresedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei a preluat functia de Director General al societatii.

 

Doru Simovici este, incepind din luna septembrie a acestui an, si membru al Consiliului de Administratie al Romexpo S.A. Din echipa de conducere a societatii fac parte si doi Directori Generali Adjuncti: Sorin Vornic – presedinte al Camerei de Comert si Industrie Vrancea si membru in Consiliul de Administratie al Romexpo S.A si Tiberiu Pap, fost Director Organizare Targuri si Expozitii in cadrul Romexpo S.A.Tiberiu Pap a  asigurat interimatul conducerii societatii din luna septembrie a.c. si pana in prezent.

 

Noua echipa manageriala va avea drept prioritate modernizarea complexului expozitional, precum si dezvoltarea activitatilor organizate de Romexpo S.A. in sensul inscrierii lor in agenda evenimentelor importante la nivel european si mondial.

 

 “Ne asumam o sarcina dificila: aceea de a dezvolta activitatea companiei noastre intr-o perioada marcata profund de criza economica mondiala, o criza ce nu poate ocoli Romania. Vom crea noi parteneriate si vom demonstra ca  prin cooperare se poate depasi cu succes orice criza.”, declara  noul Director General al Romexpo, Doru Simovici.