Romtelecom continuă redefinirea ofertei pentru companii prin reducerea cu 50% a tarifelor pentru apelurile internaţionale efectuate către orice ţară din UE, SUA sau Canada. Cu numai 0,0999 euro/minut (fără TVA) clienţii business pot efectua acum, apeluri către orice reţea de telefonie fixă din zonele menţionate, dar şi către reţelele de telefonie mobilă din SUA şi Canada.

Clienţii companii care doresc să sune în reţelele de telefonie mobilă din ţările UE beneficiază de tariful de 0,30 euro/minut (fără TVA). Tarifele aplicate pentru statele din Europa care nu aparţin UE sunt de 0,22 euro/minut (fără TVA) pentru reţelele de telefonie fixă, respectiv 0,35 euro/minut (fără TVA) pentru cele de telefonie mobilă. Pentru alte zone ale lumii tariful variază între 0,12 şi 0,90 euro/minut (fără TVA) – pentru telefonia fixă şi 0,19 şi 1 euro/minut (fără TVA) pentru reţelele mobile.

În prezent, tarifarea pentru apelurile internaţionale este diferenţiată în funcţie de una dintre următoarele zone geografice: Moldova; UE, SUA şi Canada; restul Europei; Orientul Mijlociu şi Australasia; Asia; Africa Centrală şi America de Sud; restul lumii.

Sursa: Capital