Vaţa de Jos este o staţiune balneoclimaterică situată în judeţul Hunedoara, recunoscută pentru apele termale şi sulfuroase cu calităţi terapeutice. Apele termale din această zonă sunt valorificate în interiorul Centrului de Sănătate din complexul Vaţa Băi, proprietate a Romtelecom.

Centrul de sanatate din cadrul complexului Vaţa Băi oferă cele mai bune condiţii de tratament şi odihnă, beneficiind de cabinete medicale dotate cu echipamente de înaltă performanţă: EKG, ecograf, balneologie, sala de sport de recuperare fizică pentru orice afecţiune, precum şi sală de fitness.
 
Centrul SPA este echipat cu laboratoare medicale de fizioterapie, chinetoterapie, hidroterapie şi EKG. Izvoarele termale sunt una din cele mai mari atracţii ale Centrului SPA, fiind foarte eficiente în recuperare fizică pentru orice afecţiune
 
Persoanele fizice sau juridice interesate de anunţul Romtelecom pot contacta reprezentanţii companiei pe adresa imobiliare@romtelecom.ro sau pot utiliza formularul de contact disponibil pe site-ul Romtelecom dedicat portofoliului imobiliar al companiei www.realestate.romtelecom.ro.