Începând din 25 mai 2009, ClickNet business adaugă în portofoliu un nou abonament cu viteza de 12Mbps, reduce preţurile abonamentelor cu până la 50% şi măreşte viteza de la 2Mbps la 3Mbps păstrând acelaşi preţ.

Cele mai mari reduceri de preţ, de 20 şi respectiv 12 euro, se aplică abonamentelor Clicknet cu viteze de 20 şi 8 Mbps, pentru care se va plati un tarif promotional de 19 şi respectiv 12,5 euro (fără TVA).

Toate produsele Clicknet pentru clienţii persoane juridice includ, de asemenea, pe lângă conexiunea la Internet, un cont de e-mail cu o capacitate de 7 Gb pe platforma Google şi un spaţiu de găzduire pentru o pagină de internet de 30 până la 100 MB, sau soluţia de găzduire profesională Be Online Start şi un modem gratuit, în funcţie de perioada contractuală. La cerere, clienţii pot primi, de asemenea gratuit, un IP static, în cazul abonamentelor Clicknet 3 Mbps şi 6 Mbps. Pentru celelalate servicii Clickent din portofoliu IP-ul static este oferit gratuit la abonare.  

În funcţie de perioada contractuală a abonamentelor clienţii pot beneficia de 3 sau 6 luni de abonament gratuit.

“Reducerea costurilor şi oferirea de mai multă calitate este o strategie cu care ne-am familiarizat deja clienţii. Ca o garanţie a serviciilor de acces la internet Clicknet şi de voce, pentru clienţii persoane juridice, pe lângă preţurile mai bune oferim gratuit clienţilor noştri şi SLA (acordul privind calitatea serviciului),” a declarat George Makowski, Director Executiv Comercial pentru segmentul business, Romtelecom.

Preţurile au fost de asemenea reduse şi pentru pachetele de servicii SmartPack cu până la 12 euro pe abonament.  Aceste pachete includ o conexiune la Internet de mare viteză, voce fixă şi soluţii profesionale de găzduire.

Reducerile de preţuri operate pentru serviciile Clicknet pentru clienţii persoane juridice şi SmartPack sunt valabile pentru noii clienţi. În acelaşi timp, clienţii companii care aleg să se aboneze, până la sfârşitul lui iunie, la un produs Clicknet cu viteze de 6, 8 sau 20 Mbps, pot beneficia şi de oferta ce include un PDA cu GPS cu harta Romaniei şi un modem Wireless în preţul abonamentului lunar. Această ofertă este valabilă pentru contractele semnate pe o perioadă de 3 ani cu preţuri începând de la 19 euro, fără TVA.

Romtelecom este lider pe segmentul business de internet broadband, iar în  ultimul an şi jumătate compania a lansat aproape 30 de noi produse business.