Romtelecom va lansa, pe 22 martie, noi abonamente de Internet, la viteze cuprinse între 2 şi 100 de Mbps şi la tarife începând de la 2,9 euro/lună (fără TVA).

Noua ofertă de Internet de la Romtelecom este structurată în trei pachete: Surf, Play şi Power.

Surf este un abonament pentru clienţii care folosesc ocazional internetul, cu viteze de 2 Mbps pentru download şi tarife începând de la 2,9 euro/lună, fără TVA.

Play este abonament potrivit pentru majoritatea utilizatorilor, oferind viteze între  4 şi 50 Mbps, în funcţie de tehnologia utilizată. Tarifele încep de la 4,4 euro/lună, fără TVA.

Power, acest abonament se adresează celor care folosesc intens Internetul, cu nevoi ridicate de download care variază între 8 şi 100 Mbps, în funcţie de tehnologia folosită. Tarifele lunare încep de la 5,9 euro/lună, fără TVA.

„Clienţii nu sunt preocupaţi de tehnologiile folosite, sunt interesaţi de experienţa în sine – adică să primească serviciile pe care şi le doresc, la viteza pe care o găsesc satisfăcătoare, la un preţ corect şi cu asistenţă tehnică de încredere atunci când au nevoie de sprijin”, a declarat Yorgos Ioannidis, directorul general al Romtelecom.

SURSA: Romtelecom