“Am decis să investim în România datorită potențialului uriaș al acestei piețe. Vedem că această țară este o sursă inepuizabilă de oameni talentați, ceea ce ne spune că putem previziona o rentabilitate ridicată a capitalului investit. Prin mutarea tuturor operațiunilor în România vom putea să livrăm pieței locale soluții integrate, având la bază o profundă înțelegere a cererilor specifice ale partenerilor. Venim cu o ofertă unică, de distribuție cu valoare adaugata“, spune Pavel Jablonski, Auto ID BD Director CEE in cadrul RRC Group.
“Astăzi marcăm un prim pas, însa urmează să ne extindem și în afara Bucureștiului, pentru că vrem să fim cât mai aproape de toți partenerii ”, completează Mircea Florescu, General Manager RRC România.
RRC a activat în România în ultimii 5 ani prin reprezentanții săi de vânzări coordonați de birourile din Polonia si Serbia.
Viziunea companiei este că distribuția trebuie să depășească primul nivel al relației de parteneriat, adăugând valoare de-a lungul lanțului de distribuție de la furnizor până la utilizatorul final. Oferind acest model de parteneriat, RRC România plănuiește să consolideze poziția de lider în următorii ani.
RRC Group este unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente de networking, telecomunicații și mobilitate în CEE. Grupul RRC a obținut venituri de 371 milioane dolari în anul 2011, cu vânzări în aproximativ 26 de țări și facilități în 10 țări.
RRC România deja reprezintă furnizori de top din domeniul infrastructurii: IBM, Avaya și continuă colaborare cu cei mai buni furnizori din domeniul auto id, data capture și mobilitate: Motorola Solutions, Motorola Mobility, Zebra Technologies, Datalogic, Datamax-O’Neil, Cambium Networks, Corning Cable Systems si Xplore Technologies.