Culisele economiei

Romania a pierdut zeci de milioane de euro din privatizarile facute in favoarea afaceristilor rusi. Dar a avut si de castigat. Mai mult sau mai putin la vedere, banii unor cunoscuti miliardari rusi au luat drumul tarii noastre, iar cateva sectoare importante ale economiei au primit astfel un imbold oarecum neasteptat. Statisticile arata ca in ultimii ani s-au inregistrat in Romania 250 de companii cu aport rusesc la capitalul social. Cat de bun este acest lucru si cine sunt rusii care au investit milioane de euro in Romania, vedem la “Culisele Economiei”.

Trenduri

Masinile de epoca au devenit o carte de vizita. O carte de vizita a celor care se respecta si stiu ce este valoarea. Nu este vorba aici de nostalgie, cat de dorinta de a avea un obiect ce apartine parca unei alte lumi. La “Trenduri” veti vedea cateva masini de epoca si veti cunoaste cativa proprietari care chiar au cu ce se lauda.

Expert Capital

Acum cateva saptamani a fost realizat un top al bancilor in functie de ofertele pe care le au la credite. Astfel, fata de 2005, dobanzile bancare sunt mult mai mici, dar comisioanele sunt mult mai mari. Institutii de creditare care anul trecut erau admirate pentru transparenta lor, aplica in 2006 comisioane imense, incercand in modul acesta sa para in continuare cele mai ieftine. Care sunt cele mai avantajoase credite si ce trebuie sa stiti atunci cand doriti sa luati un imprumut, aflati la “Expert Capital”.