A doua ediţie a concursului „Sunetul Secret” a creat din nou o nebunie printre ascultătorii Europa FM. Telefoanele sună întruna încă de la starul concursului, pe 7 septembrie. Dintre milioanele de români ce-şi testează calităţile de detectivi de sunete, primul norocos este Constantin Choleva din Suceava, care a dat răspunsul corect vineri, 25 septembrie în emisiunea „Europa Express” a lui George Zafiu.

Urmărind indiciile oferite pe post şi pe www.europafm.ro, Constantin a identificat corect sunetul misterios ca fiind „cel produs de un cuier pom metalic când se mişcă pe pardoseală”, fapt ce i-a adus incredibila sumă de 9.600 de euro!!

„Este a 7-a oară când intru în direct la Europa FM şi această cifră mi-a adus noroc! Am urmărit minut de minut, secundă de secundă concursul, ştiu tot ce se poate şti despre Sunetul Secret. Am simţit că voi câştiga, dar cu toate astea, am început să tremur, să ţip şi din greşeală am aruncat în sus telefonul de bucurie când am auzit că am dat răspunsul corect”, a povestit plin de emoţie şi cu vocea tremurândă Costel.

Primul mare câştigător al acestei ediţii a concursului „Sunetul Secret” va fi invitatul lui George Zafiu, DJ-ul Europa FM care i-a purtat noroc, luni, 28 septembrie, în „Europa Expres”, începând cu ora 10.00. Urmăriţi pe www.europafm.ro reacţia lui Constantin în momentul în care a ghicit sunetul şi a câştigat fix 9.600 de euro!

Concursul Sunetul Secret continuă la Europa FM. Mai sunt de câştigat aproape 40.000 de Euro. Detalii pe www.sunetul.ro