“Ne-am dorit să lansăm o aplicație care să umanizeze rețelele sociale și să schimbe percepția că tehnologia din ce în ce mai avansată afectează interacțiunea reală. Dimpotrivă, tehnologia poate fi un catalizator și un impuls pentru a descoperi oameni interesanți din jurul nostru”, spune Ovidiu Solomonov, fondator și CEO Prevyou.
Aplicația te ajută să identifici în timp real cele mai “hot” locuri din oraș și îți arată câți prieteni ai acolo, dar îți mai arată pe hartă și locurile cu cele mai multe persoane care au aplicația instalată și care sunt disponibile pentru socializare și interacțiune. De asemenea, Prevyou îți permite să afli unde îți sunt prietenii de pe Facebook și care sunt locurile preferate de ei și îți mai spune și câți prieteni sunt într-un anumit bar din oraș, însă, ca să poți afla cine sunt aceștia trebuie să mergi personal acolo. Astfel, dreptul la intimitate este respectat.
Pe o rază de 500 de metri, utilizatorii au acces la profilele de Facebook ale persoanelor din apropiere care au aplicația instalată.