Joburile disponibile sunt în orașele București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași și Timișoara.
Acest job presupune procesarea ingredientelor proaspete, prepararea produselor: salate, supe, dressinguri, deserturi, limonadă, fresh-uri, comunicarea cu clientul şi servirea lui, folosirea casei de marcat, lucrul în echipă etc.
Angajatorul oferă posibilitatea alegerii unui program flexibil în sistem part-time sau full-time, siguranța unui loc de muncă și a unui salariu plătit la timp, training pentru job și curs de igienă specializat, precum și oportunităţi de avansare.
În ceea ce privește pachetul salarial, fiecare salariat primeşte o ofertă personalizată care include bonusuri şi tichete de masă.
Sunt așteptați să-și depună CV-urile candidații conştiincioși, responsabili, deschiși să înveţe şi să se dezvolte, care au o atitudine pozitivă, abilităţi de relaţionare cu clienţii și de lucru în echipă. Experienţa în alimentaţie/servire este un avantaj, însă nu este obligatorie.