Conform oficialilor Chevrolet, Captiva face-lift aduce modificări ale părţilor din spate şi din faţă. Sunt afectate lămpile spate care acum au tehnologie LED, ţeava de eşapament care are un design unghiular iar bara de protecţie a fost complet restilizată. Bara de protecţie din faţă este acum mai joasă, incluzând o grilă nouă, precum şi noi proiectoare de ceaţă.
Echipările superioare ale modelului Captiva vor oferi funcţia de pornire şi acces fără cheie. La interior, autovehiculul va dispune de tapiţerie pentru scaune din materiale textile noi (specificaţii pentru versiunile de echipare superioare: scaune din piele) şi ornamente restilizate pe panoul de instrumente. Sistemul de climatizare cu două zone, pachetul de iluminare ambientală şi scaunele spate încălzite asigură un confort sporit pentru anumite versiuni de echipare.
Cu o capacitate maximă de şapte locuri şi funcţii de confort suplimentare, autovehiculul Captiva restilizat este un SUV tipic, dedicat familiilor. În prezent modelul are prețuri de catalog cuprinse între 27.244 de euro și 34.o44 euro.