În luna februarie a acestui an a avut loc la Barcelona, în cadrul Mobile World Congress, lansarea oficială a smartphone-ului Samsung Galaxy S II, urmând ca acesta să apară succesiv pe pieţele din întreaga lume.
Luna aceasta, Samsung India a anunţat pe pagina de Twitter întârzierea lansării smartphone-ului Galaxy S II. Cu toate acestea, Samsung Galaxy S II va fi lansat în Europa începând din aprilie, după cum a fost anunţat, urmând să pătrundă gradual în alte ţări. De asemenea, datele lansărilor vor varia în funcţie de ţară.
Ca atare, planul de lansare pentru România rămâne valabil, urmând ca noul Galaxy S II să intre pe piaţa locală începând cu cea de-a doua jumătate a lunii mai, aşa cum a fost anunţat.
Samsung Galaxy II are un ecran de 4,3 inci, procesor dual core ARM Cortex-A9 de 1,2 GHz, GPU Mali-400 MP, memorie 1 GB RAM, spaţiu de stocare 16/32 GB, cameră foto de 8 MP şi rulează sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread.

<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="https://www.youtube.com/embed/oOxAh4I2jrk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>