UPDATE Samsung Galaxy S III va fi disponibil la finele luni mai sau începutul lunii iunie, au declarat pentru Capital oficialii companiei Cosmote.
Samsung Galaxy S III, disponibil în versiunile cu carcasă albă şi albastră, îmbină tehnologia avansată dezvoltată de Google şi cel mai nou hardware Samsung.

Utilizatorii acestui smartphone beneficiază de experienţa oferită de display-ul de 4,8” HD Super AMOLED, cu o rezoluţie HD de 720p (1280 x 720 pixeli), susţinut de un procesor quad-core cu o viteză de 1,4GHz.

Smartphone-ul dispune de o cameră principală echipată cu un senzor de 8MP, precum şi de o cameră frontală, de 1,9MP, capabilă de înregistrare HD la 30 fps. Software-ul de fotografiere a telefonului permite recunoaşterea facială, iar terminalul este capabil să sincronizeze imaginile din galeria foto cu profilul prietenilor din reţelele sociale.

Noul Galaxy S III dispune de functia ‚Smart stay’, prin intermediul căreia detectează privirea utilizatorilor, prin camera frontală, şi ajustează automat setarea luminozităţii ecranului. Mai mult, interfaţa ‚S Voice’ permite utilizarea prin comenzi vocale a unor funcţii precum alarma, redarea audio, ajustarea volumului sau trimiterea mesajelor. În plus, prin funcţia ‚Direct call’, în momentul în care un contact din agenda este afişat pe ecran, sau utilizatorul scrie un mesaj, telefonul apelează direct numărul respectiv, prin simpla ridicare a smartphone-ului la ureche.

Vodafone România, divizie a Vodafone Group, avea 8.327.280 clienţi înregistraţi la 31 decembrie 2011.