Samsung Electronics România anunţă lansarea oficială a website-ului dedicat telefoanelor mobile Samsung:  https://ro.samsungmobile.com/.

Prin intermediul acestei lansări, Samsung continuă să îşi respecte angajamentul de a oferi utilizatorilor autohtoni noi facilităţi pentru a interacţiona cu produsele şi serviciile oferite în România.

Website-ul a fost conceput şi dezvoltat pe platforma internaţională Samsung, iar interfaţa acestuia a fost construită tocmai pentru a dezvolta o interacţiune bazată pe simplitate şi interactivitate cu utilizatorul.

https://ro.samsungmobile.com/ reprezintă varianta on-line a fun clubului SAMSUNG mobile, fiind un spaţiu dedicat tuturor celor care se află în posesia unui telefon mobil Samsung sau care doresc să îşi achiziţioneze unul. Mai mult, în viitorul apropiat, Samsung va  dezvoltata varianta de WAP a website-ului, astfel încat utilizatorii să-l poată accesa de pe telefonul mobil.

Cei care aleg să viziteze noul website vor putea să acceseze informaţii în limba română despre telefoanele comercializate pe piaţa din România. În plus, vor avea la dispoziţie opţiuni pentru personalizarea telefonului mobil: descărcarea wall-paper-urilor, tonurilor de apel sau soneriilor.

De asemenea, website-ul în limba română are o secţiune dedicată membrilor clubului Samsung mobile. Cei înscrişi în club au parte de beneficii şi facilităţi suplimentare şi au acces la mai multe informaţii despre Samsung şi telefoanele sale mobile, pe măsura ce se va dezvolta mai mult conţinut on-line şi se vor lansa promoţii împreună cu partenerii Samsung.

Samsung Electronics Co., Ltd.  este lider mondial în industria semiconductorilor, a telecomunicaţiilor, a dispozitivelor media digitale şi a convergenţei digitale, cu vânzări consolidate de 96 miliarde USD în anul 2008. Compania are aproximativ 150.000 de angajaţi în 134 de birouri din 62 de ţări, fiind alcatuită din două divizii principale de afaceri – Digital Media & Communications şi Device Solutions. Recunoscut ca unul din brandurile cu cea mai rapidă dezvoltare în lume, Samsung Electronics este lider în productia de monitoare digitale, chip-uri de memorie, telefoane mobile şi televizoare TFT-LCD. Vizitaţi www.samsung.ro pentru mai multe informaţii.