Samsung Electronics Co., Ltd., unul dintre liderii pieţei de telefonie mobilă, îşi consolidează poziţia de lider pe piaţa telefoanelor cu cameră foto cu număr mare de megapixeli, prin prezentarea lui Samsung Pixon12 (M8910). Acest telefon cu cameră de 12 megapixeli full-touch screen va fi lansat în România în luna august a acestui an.

Ca răspuns la nevoile şi exigenţele consumatorilor care doresc caracteristicile unui aparat de fotografiat încorporate în telefoanele lor, Pixon12 vine echipat cu nenumărate funcţii ce oferă posibilitatea de a capta cu uşurinţă imagini, naviga printre ele şi a le împărtăşi cu prietenii – toate acestea pe un uimitor ecran AMOLED full-touch de 3,1 inchi.

„Pixon12 reprezintă rezultatul cercetărilor Samsung în ceea ce priveşte preferinţele consumatorilor, defăşurate continuu, ce permit să dezvoltăm produse revoluţionare care nu doar satisfac, ci şi depăşesc aşteptările clienţilor noştri. Accesul rapid la camera foto şi navigarea rapidă sunt doar o parte din factorii-cheie căutaţi de consumatori când vine vorba de telefoane cu cameră „, a declarat Vicepreşidentele Executiv, JK Shin, Head of Mobile Communication Division în cadrul Samsung Electronics.

Fotografii instant

Samsung Pixon12 oferă utilizatorilor posibilitatea de a surprinde imagini perfecte într-un mod rapid şi uşor, datorită unei taste dedicate Camera Power, care accesează toate funcţiile camerei dintr-o singură apăsare pe buton. Odată activată camera,  utilizatorii pot capta imagini la fel de repede ca şi cu un aparat de fotografiat digital avansat. De asemenea, Samsung Pixon12 are o funcţie de salvare a imaginilor, ceea ce permite utilizatorilor să facă următoarea fotografie în termen de aproximativ 2 secunde.

Telefonul oferă fotografii de cea mai bună calitate prin adoptarea unor caracteristici inovatoare specifice aparatului foto. Cu ajutorul funcţiei de depistare Touch-Auto Focus (AF), posesorii telefonului pot selecta simplu punctul de focus prin atingerea ecranului, după care funcţia AF urmăreşte în mod automat obiectul, păstrând focusul chiar şi în timpul în care acesta se deplasează pe ecran. Mai mult, funcţia Smart Auto permite utilizatorilor să capteze imagini perfecte deoarece camera modifică automat, în funcţie de obiectul vizat, fondul şi modul de iluminare al cadrului.

Cu imaginile captate de Pixon12 merită să te lauzi în faţa prietenilor şi a celor dragi, deoarece calitatea acestora este asemănătoare cu cea oferită de o cameră foto digitală, mulţumită lentilelor şi flash-ului Xenon.

Obiectivul larg de 28mm permite, de asemenea, o mai bună perspectivă şi o captare a cadrului întreg.

Imagini afişate instant

După ce au făcut fotografia, utilizatorii pot să retrăiască şi să se bucure de imaginile surprinse pe superbul ecran AMOLED de 3,1 inchi al lui Pixon12. Ecranul are o rată de contrast de 10.000:1, oferind în acelaşi timp funcţia de power-saving care creşte durata de viaţă a bateriei.

Pixon12 permite organizarea şi gestionarea facilă a fotografiilor prin intermediul multiplelor moduri de sortare – prin tag-uri, nume de fişiere, rating şi timp. În plus, cu ajutorul funcţiei multi-selection, utilizatorii pot lucra cu imaginile în grupuri, mai degrabă decât una câte una, vizualizarea şi editarea fotografiilor fiind mult mai uşoare.

Transfer instant

Cu Samsung Share Pix, Pixon12 permite utilizatorilor să încarce cu uşurinţă imaginile şi înregistrările video pe website-uri de reţele sociale precum Facebook, Picasa, Flickr, MySpace, Photobucket, Friendster. În plus, prin funcţiile de înaltă conectivitate ce includ capacitate Wi-Fi şi HSUPA, utilizatorului poate împărtăşi fotografiile cu prietenii lui în cel mai scurt timp.

Samsung Electronics Co., Ltd.  este lider mondial în industria semiconductorilor, a telecomunicaţiilor, a dispozitivelor media digitale şi a convergenţei digitale, cu vânzări consolidate de 96 miliarde USD în anul 2008. Compania are aproximativ 150.000 de angajaţi în 134 de birouri din 62 de ţări, fiind alcatuită din două divizii principale de afaceri – Digital Media & Communications şi Device Solutions. Recunoscut ca unul din brandurile cu cea mai rapidă dezvoltare în lume, Samsung Electronics este lider în productia de monitoare digitale, chip-uri de memorie, telefoane mobile şi televizoare TFT-LCD. Vizitaţi www.samsung.ro pentru mai multe informaţii.