WB850F, WB150F și ST200F aduc o îmbunătățire a zoom-ului optic avansat și calității imaginii cu care s-a remarcat seria WB, dispunând, în acelaşi timp, de capabilitate Wi-Fi, pentru a facilita partajarea și stocarea imaginilor oriunde v-ați afla.

La fel ca predecesoarele din seria WB, WB850F, WB150F și ST200F facilitează captarea detaliilor incredibile, grație obiectivelor zoom, pentru imagini close-up care altădată ar fi fost inaccesibile. WB850F dispune de zoom optic 21x – cel mai performant zoom de la Samsung, cu un super zoom optic impresionant, de 18x, pe WB150F și un obiectiv cu zoom optic 10x pentru ST200F. Pentru imagini de înaltă calitate, toate modelele travel zoom beneficiază de senzori mai mari de 12 Megapixeli (16,2 Mp pe WB850F și 14,2 Mp pe WB150F). WB850F dispune de un senzor inovator BSI CMOS ce reduce zgomotul și distorsiunea, chiar și în condiții de luminozitate slabă, iar ecranul VGA  AMOLED de 3 inch redă imaginile în claritate maximă.

Funcții distractive, pentru un plus de amuzament în călătorie

Cu ajutorul Split Shot, puteți împărți ecranul în trei cadre separate și puteți crea până la trei fotografii diferite prin lipirea lor, pentru a crea un nou punct de vedere asupra călătoriei.

Magic Frame permite poziționarea subiectului într-unul dintre fundalurile pre-încărcate, cum ar fi billboard-urile sau posterele și ștergerea unei părți dintr-o fotografie existentă, pentru și mai multă creativitate. Puteți folosi funcția Picture in Picture pentru a vă insera fotografia – fie că e vorba despre un moment inedit, sau un portret – într-o altă imagine sau videoclip, pentru a realza un colaj memorabil cu imaginile preferate.

 În final, puteți adăuga efectele de bend, stretch și warp pozelor în care apar prietenii și familia, pentru momente vesele – cu funcția Funny Face trebuie doar să apăsați butonul cu 5 direcții pentru a mări capete sau nasuri ori crea distorsiuni amuzante. Iar atunci când mișcați camera, Face Tracking păstrează imaginile simpatice exact așa cum le doriți.