Samsung Wave 3 dispune de un ecran senzitiv AMOLED cu diagonală de 4 inch, rezoluţie de 480×800 pixeli şi este protejat de sticlă Gorilla Glass. Acesta  rulează sistemul de operare Bada 2.0. Terminalul are o carcasă din aluminiu, cu grosimea de numai 9 mm, cameră foto digitală de 5MP cu stabilizator şi multe alte funcţii, inclusiv de filmare la 30 fps, plus cameră video VGA secundară – pentru apeluri video.

Terminalul dispune de conectivitate 3G prin HSDPA la 14.4 Mbps sau HSUPA la 5.76 Mbps, sau prin GPRS şi EDGE, se poate conecta la hotspot-uri Wi-Fi, are porturi Bluetooth şi USB. Samsung Wave poate fi folosit inclusiv pentru vizionarea de fişiere video HD.

Samsung Galaxy W are un ecran senzitiv TFT cu diagonala de 3,7 inch, rezoluţie de 480×800 pixeli şi sistem de operare Android 2.3 (Gingerbread). Telefonul este 3G compatibil cu conectivitate prin HSDPA la 14.4 Mbps sau HSUPA la 5.76 Mbps, respectiv Wi-Fi, Bluetooth şi USB. Galaxy W are cameră foto digitală de 5 MP şi cameră secundară VGA utilă pentru apeluri video.

Cele două terminale sunt disponibile la abonamentele din cadrul portofoliului XS – XXL al Cosmote România, preţurile fiind cele de mai jos:

Samsung Wave 3 şi Galaxy W sunt disponibile în magazinele Cosmote România şi Germanos şi fără conectare, fiecare la preţul de 1.399 de lei, TVA inclus.