Potrivit unui comunicat al Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI), sapte companii si-au depus ofertele, in cadrul licitatiei deschise pentru atribuirea contractului „Ghiseul virtual de plati”, a carei lansare fusese facuta in august de catre minister.



Potrivit unui comunicat al ministerului, pana la data de 14 septembrie 2005, termenul limita, s-au depus oferte din partea urmatoarelor companii: Forte Business Services SRL, Total Soft SA, UTI Systems SA, Softwin SRL, Crescendo International SRL, Softnet Development & Consulting SA si Siveco Romania SA.




Prin acest proiect, ministerul intentioneaza achizitionarea unei solutii informatice care sa faciliteze plata on-line, prin intermediul cardului bancar, a debitelor catre bugetul de stat si bugetele locale.




In acest sens, ofertele depuse trebuie sa acopere intreaga gama de servicii si produse solicitate adica servicii de editare a produselor software, servicii de consultanta si furnizare de software, calculatoare si alte echipamente informatice si servicii de retea pentru comunicatii de date.



Ofertele sunt valabile 45 zile, iar termenul limita de prestare a serviciilor este de 75 zile de la semnarea contractului.




Sursa: Capital, 15 septembrie 2005