S.A.S Grup, unul dintre principalii furnizori locali de sisteme de supraveghere auto prin GPS, se extinde în Europa prin lansarea activităţii în Germania.

“Pentru o companie precum S.A.S Grup, care are o deja o poziţie solidă pe piaţa românească, în condiţiile actuale de criză, cea mai bună armă de apărare este atacul, aşa încât am luat decizia strategică de a ne extinde pe pieţe puternice, care îşi menţin o anumită putere financiară şi pentru ai căror cumpărători calitatea unui produs contează foarte mult. În consecinţă, Germania a fost în mod firesc în topul listei”, a declarat Adrian Dinu, director general S.A.S. Grup.

Investiţie de 500.000 euro

Extinderea S.A.S Grup în Germania implică investiţii de aproximativ 500.000 de euro şi s-a realizat prin înfiinţarea unei noi companii, în care firma românească este unic acţionar.

Compania va pătrunde pe piaţa germană cu un produs nou, care va fi lansat simultan şi în România şi va fi destinat atât firmelor, cât şi persoanelor fizice. Lansarea noului produs urmează să aibă loc cel târziu în luna septembrie.

Business-ul S.A.S  din Germania va fi condus de către Guenter Zeisel, care anterior a ocupat funcţia Director de Marketing şi Vânzări eRide Europe GmbH, sucursala companiei eRide Inc. din San Francisco, SUA, ce activează în domeniul circuitelor integrate pentru navigaţie/ locaţie GPS şi sistemelor Assisted-GPS.

“Am început deja negocierile pentru realizarea reţelei de distribuţie a soluţiilor S.A.S Grup pe piaţa germană şi discuţiile decurg extrem de bine, partenerii respectivi fiind foarte încrezători în potenţialul produselor noastre. De altfel, România este recunoscută pentru capacitatea şi inventivitatea în domeniul IT, iar S.A.S Grup ocupă primul loc pe nişa sa din acest sector”, a subliniat Guenter Zeisel.

Compania S.A.S Grup a fost înfiinţată în anul 2002 şi  dezvoltă atât echipamentele care se instalează pe vehicule, cât şi soluţiile software care realizează monitorizarea şi controlul prin GPS. Compania este lider pe piaţa românească, peste 350 de companii- cu 8.000 de echipamente active- utilizând soluţia S.A.S Grup de monitorizare a flotelor auto.

SURSA: S.A.S Grup