Clubul britanic Manchester United, castigatorul finalei Champions League din 21 mai, care s-a tinut la Moscova, are datorii catre primaria capitalei Rusiei. Vorbim despre o suma „frumusica”, peste 240.000 de dolari.

 

Mai exact, clubul are datorii catre Mosgortrans, o companie de transport apartinand primariei, care nu si-a primit toti  banii pentru transportul fanilor Manchester United care au parcticipat la meci. Spre deosebire de Man United, Chelsea a avut grija sa plateasca pana la ultimul banut.

 

Circa 40.000 de fani britanici au tranzitat Moscova cu ocazia meciului, in cea mai mare „invazie” de straini pe care capitala a vazut-o vreodata. Moscova a pus la dispozitia suporterilor circa 1.000 de autobuze care i-au transportat de la stadion catrea aeroporturi.

 

Oficialii Manchester United s-au aratat indignati de faptul ca rusii au apelat la mass-media in locul unor negocieri directe si au confirmat ca plata se va face cat mai curand.

 

Manchester United este cel mai bogat club de fotbal din lume, cu o valoare totala estimata de Forbes in aprilie la 1,8 miliarde de dolari.

 

 

Sursa: RIA NOVOSTI