Lista apărută pe observatorulph.ro, prezintă prețurile pe care deputații le-au avut de plătit joi, 13 februarie, dacă voiau să mănânce.

Primul și al doilea fel de mâncare

Astfel pentru supe, ciorbe sau creme, deputații au plătit între 2.70 și 8.05 lei.

Pentru masa caldă prețurile variază între 2.88 lei și 11.81 lei, acesta din urmă fiind cel mai scump produs pe care îl pot cumpăra de la restaurant. Pentru o pulpă de porc la tavă, deputații plătesc 5.77 lei.

Garniturile și pâinea, cele mai ieftine

La categoria garnituri se află două feluri de mâncare: pilaf țărănesc – 2.39 lei și morcov parizian sote – 1.83 lei. Pâinea costă 0.63 lei/bucată.

Salatele, cel mai divers fel de mâncare

Potrivit listei, deputații pot alege dintre 10 feluri de salate care au prețuri între 2.39 lei și 5.61 lei.