Noul CEO al Scandia Romania este, incepand din 1 martie, Robert Redeleanu, care se alatura echipei manageriale a companiei si in calitate de membru al Consiliului de Administratie.

In ultimii 3 ani, Robert Redeleanu a activat în cadrul Unilever Rusia, Ucraina si Bielorusia, ca director de marketind pentru produse alimentare.

Si-a inceput cariera in cadrul companiei Unilever, ocupand diferite pozitii in departamentele de marketing si vanzari in tarile din Balcani si Europa de est. De asemenea, a facut parte din echipa care a integrat Bestfoods in Unilever South Central Europe in anul 2001.

„Ca director general imi propun sa crestem compania intr-un ritm cat mai alert, sa devenim mai competitivi prin intelegerea nevoilor consumatorilor si a partenerilor nostri din retail si distribuţie”, a declarat Redeleanu.

Robert Redeleanu preia noua sa pozitie in cadrul Scandia Romana de la Adrian Gaspar. Actionar si presedinte al Consiliului de Administratie al companiei, Adrian Gaspar a ocupat functia de director general din luna aprilie 2008.