Compania de consultanta imobiliara DTZ a anuntat numirea lui Serkan Bektas in functia de Global Head of Capital Markets. Acesta se va alatura companiei incepand cu cel de-al doilea trimestru al anului in curs.

Serkan Bektas a ocupat pana in acest moment functii de conducere in cadrul Barclays Capital.

Serkan va coordona operatiunile DTZ in zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) cat si in zona Asia-Pacific si America. Acesta va fi subordant direct al lui Paul Idzik, CEO-ul DTZ Group.

DTZ este o companie internatioanala de consultanta imobiliara, cu peste 12.500 specialisti care consiliaza si actioneaza pentru companii multinationale de prestigiu, mari institutii financiare, guverne, dezvoltatori si investitori in 40 de tari din toata lumea. Cu 200 de birouri in 163 de orase, DTZ asigura servicii integrate de agentie, de consultanta de corporatie, brokeraj, evaluari, finantari corporative, managementul proprietatilor si cercetare de piata.

In noiembrie 2002, dupa noua ani de activitate de succes pe piata imobiliara din Romania, Echinox Consulting a incheiat un acord de parteneriat cu compania multinationala DTZ, una dintre firmele leader pe plan international in domeniul imobiliar, Echinox Consulting devenind reprezentantul local al DTZ sub denumirea de DTZ Echinox.

DTZ Echinox asigura o gama larga cservicii pentru investitori, ocupanti si proprietari pe toate sectoarele pietei imobiliare.

Sursa: DTZ