IMMORENT, compania de leasing a Erste Bank Group si Sparkassen, l-a numit pe Bogdan Cernescu in calitate de Managing Director al IMMORENT Romania, informeaza un comunicat al companiei. Impreuna cu Anina Iordache (Managing Director responsabil pentru operatiuni, raportare si contabilitate la nivel de grup), Cernescu va conduce echipa romana a IMMORENT.

 

Cernescu are responsabilitatea operationala pentru serviciile de leasing, dezvoltarea de proiecte imobiliare si cooperarea la nivel local cu Sparkassen Immobilien, si il inlocuieste pe Harald Trinkl, care se va ocupa de dezvoltarea activitatii de leasing la nivelul Europei Centrale si de Est in cadrul IMMORENT. Pe durata mandatului sau in Romania, Trinkl a condus procesul de intrare pe piata romaneasca a IMMORENT Romania. Trinkl se va ocupa acum de dezvoltarea noilor operatiuni IMMORENT in Ucraina si Serbia.  

 

In varsta de 31 de ani, Cernescu este absolvent de studii economice, cu specializare in servicii bancare si piete de capital, si a ocupat diverse functii incepand cu anul 1999 in sistemul financiar-bancar romanesc.

Cea mai recenta pozitie ocupata a fost cea de Director Comercial al BRD Sogelease, filiala de leasing a BRD Groupe Societe Generale, unde a condus activitatile de vanzari si marketing ale companiei.

 

De asemenea, IMMORENT a numit un al patrulea membru in Comitetul Executiv. De la 1 iulie, Patrick Zehetmayr se ocupa de filialele “s leasing” ale IMMORENT in Europa de Sud-Est, cat si de diviziile Trezorerie, Administrarea Participatiunilor si IMMORENT Bank. Noul membru al Comitetului Executiv va sustine extinderea viitoare a IMMORENT si se va implica in particular in dezvoltarea cooperarii Companiei cu bancile locale ale Grupului Erste Bank. Zehetmayr s-a alaturat grupului bancar in 1992. Incepand din 2001, a ocupat diverse pozitii in top management-ul companiei, cea mai recenta fiind cea de director al diviziei Administrarea Relatiilor cu Marile Corporatii.

 

Comitetul Executiv al IMMORENT are acum urmatoarea componenta: Peter Tichatschek, presedinte, Gertrud Meisel-Ortner, Gerald Antonitsch si Patrick Zehetmayr.

 

Sursa: Capital