ProLogis cel mai mare proprietar, manager şi dezvoltator de spaţii de distribuţie din lume, a anunţat astăzi numirea Elisabetei Mancaş în funcţia de Junior Leasing Manager pentru România.

În această funcţie, Mancas va fi responsabilă pentru închirierea spaţiilor de distribuţie din cadrul ProLogis Park Bucharest A1, primul proiect ProLogis pe piaţa din România, proiect aflat într-o dezvoltare dinamică.

Înainte de a se alătura companiei ProLogis, Elisabeta Mancas a lucrat timp de un an ca Senior Broker pentru ABM Real Estate Solutions. De asemenea, a deţinut poziţii de consultanţă pentru mai multe companii, printre care Maxinvest şi Eurocasa Invest.

Localizat la Km 23 pe autostrada Bucureşti- Piteşti, ProLogis Park Bucharest A1 este primul proiect dezvoltat de ProLogis în România. În acest moment, parcul conţine două clădiri finalizate, în suprafaţă totală de 56.000 m² de spaţii industriale construite la cele mai înalte standarde.

Alte două clădiri cu o suprafaţă totală de 50.000 m² se află în construcţie. Odată finalizat, ProLogis Park Bucharest A1 va conţine nouă clădiri de peste 291.000 m². ProLogis Park Bucharest A1 poate asigura soluţii de depozitare pentru o gamă largă de clienţi şi activităţi, printre care depozitare, împachetare, etichetare, distribuţie şi producţie uşoară.

Data: 18 aprilie 2008

Sursa: ProLogis