Mona Opran este noul managing director al grupului de publicitate Saatchi&Saatchi. Ea o inlocuieste in functie pe Cristina Oanta,  recent numita director executiv al WYG, companie de consultanta de management parte a Grupului Centrade, detinut de fratii Florescu.

"Numirea Monei Opran nu modifica pozitia de CEO  (Chief Executive Officer) Saatchi & Saatchi detinuta de catre Radu Florescu, cel care va fi in continuare responsabil de strategia si viziunea globala a intregului grup de companii detinute de Centrade in Romania", au declarat reprezentatii grupului.

Obiectivele pe termen scurt al managementului se refera la analiza resurselor fiecarui departament in parte dar si la extinderea departamentului de strategie, a companiei Saatchi&Saatchi X si infiintarea un departament de "interactive services".

Anterior numirii in functia de managing director, Mona Opran s-a aflat la conducerea Saatchi&Saatchi X, firma specializata in shopper marketing. In urmatoarele luni, Opran va continua sa se implice  in conducerea Saatchi&Saatxhi X, pana la numirea unui nou director.

Saatchi&Saatchi este unul dintre cele mai mari grupuri de companii din piata de publicitate din Romania si include firmele Saatchi&Saatchi Advertising, Pantene Studious si Saatchi&Saatchi X.  Printre clientii grupului se numara: Toyota Romania, P&G (Ariel, Blend-a-Med, Head&Shoulders), Bunge, Raiffeisen Bank, Intersnack (ChioChips), AIG (Fond de Pensii), Heineken, Zapp, Holcim, Nestle, Loteria Romana, Caroli, Sabon, SPAR, Junior Achievement, United Way Romania, Special Olympics Romania.

Sursa:  Saatchi&Saatchi